Ein tilsett ved teststasjonen.

Ålesund kommune fekk søndag kveld meldt to nye tilfelle av koronavirus. Smittesporing pågår og har så langt ført til at ein 1. klasse ved Fagerlia videregående skole er sett i karantene.

forskjellige blomster i lyse farger ivase

Ålesund kommune fekk ingen nye smittetilfelle meldt i går, fredag 14. mai.

Kart Fremmerholen

I samband med at det skal bli laga ein reguleringsplan for nytt vassbehandlingsanlegg, er kommunen pålagt å utføre arkeologiske utgravingar. Arbeidet startar opp 18. mai og vil vare i om lag to veker.

Illustrasjon av koronaviruset

Ålesund kommune fekk torsdag 13. mai meldt inn eitt nytt smittetilfelle.

Illustrasjon av koronaviruset

Ålesund kommune fekk i går, onsdag 12. mai,  meldt to positive koronaprøver.

Ein tilsett ved teststasjonen.

I veke 19, 20 og 21 har Ålesund kommune utvida opningstider på teststasjonen, for informasjonstelefonen for korona og bestillingstelefonen for koronstest.

Illustrasjon av koronaviruset

Ålesund kommune fekk tysdag 11. mai meldt at fire personar har testa positivt på koronavirus.

Åknes/Tafjord Beredskap IKS (ÅTB) har på vegne av kommunane langs Storfjorden ansvaret for befolkningsvarslinga ved ei eventuell fjellskredhending. Onsdag 12. mai 2021 mellom kl. 12.00 - 14:00, vil ÅTB teste befolkningsvarslingssystema som ein del av fjellskredberedskapen til kommunane.

Vaksineillustrasjon

I veke 21 får Ålesund kommune ingen nye vaksiner til dose 1.  Kommunen får totalt 1 470 dosar. Desse skal nyttast til dose 2, og all vaksinering skal skje på Parken hotell. Alle som skal vaksinerast med dose 2 denne veka har fått time for det.

Ålesund kommune har fått meldt tre nye smittetilfelle sidan måndag kveld: