Viktig informasjon om korona

Ålesund kommune følger nasjonale råd og reglar. Vi anbefaler samtidig til bruk av munnbind klarer du ikkje halde meteren og maks 10 i eigen heim. Vi har samla alt du treng å vite om koronasituasjonen i kommunen vår. På samlesida finn du oppdaterte smittetal, korleis du bestiller koronatest og påmelding til vaksinering.

Alt om korona | Information about corona in other languages

Annonsar og kunngjeringar

Ålesund kommune kunngjer i ei fellesannonse i Sunnmørsposten, annankvar fredag og same veka i Nordre og Bygdebladet. Her blir alle politiske møte, aktivitetar på seniorsentra og lenke til ledige stillingar annonsert. Fellesannonsen blir tilgjengeleg her.

Møreforsking AS søker om etablering av landbasert akvakulturlokalitet for matfisk, laks, på lokalitet 12302 Tueneset (Atlanterhavsparken) i Ålesund kommune. Møreforsking søker om løyve på til saman 1000 kg biomasse som skal nyttast til å utføre forskjellige forskingsprosjekt.

Her kan du sjå dei siste fellesannonsene.

Frå midnatt måndag 26. april innfører kommunane Ålesund, Sula og Giske igjen ei strengare lokal forskrift som følge av koronasituasjonen. Forskrifta gjeld frå midnatt 26. april og fram til midnatt 9. mai. Forskrifta gjeld for alle som oppheld seg i kommunane.