Koronaviruset

Har du spørsmål om korona? Ring informasjonstelefonen 90 27 15 79 (open måndag til fredag kl. 09.00 - 15.00).  Dette nummeret kan ikkje brukast for bestilling av test eller vaksine. På vår samleside finn du alt om testing, vaksinering og smittetal i kommunen.

Siste nytt

  • 25.10.2021 Formannskapsmøte tysdag 26. oktober
    Politikarane møtest for å mellom anna diskutere kommunedirektøren sitt mandat i tilsettingssaker og framdrift for konsept for Sørsidebygget. Møtet startar kl. 09.30. Du kan følge møtet direkte på Kommune-TV eller via vår facebookside.
  • 21.10.2021 Kvar skal Ålesund kommune og korleis kjem vi dit? 
    Kommunedirektør Steven Hasseldal har skrive ein kronikk om Ålesund kommune sitt behov for omstilling dei komande åra i forbindelse med offentleggjering av kommunedirektøren sitt forslag til handlings- og økonomiplan 2022-2025 og budsjett 2022. Sjå forslaget og les kronikken.
  • 20.10.2021 Færre innbyggarar koronatestar seg
    Førre veke testa teststasjonen på Åse berre èin sjettedel enn for ein månad sidan, og talet fell vidare. Kommuneoverlegen er uroa no som forkjølingssesongen er i gang.

Influensavaksinen er her

Korona har gjort det slik at det er lågare immunitet blant oss. Det er viktig at du som er i risikogruppa og som er helsepersonell no tar vaksinen mot influensa.

Finn ut korleis du går fram for å få vaksinen

Kommunale avgifter og eigedomsskatt

Lurer du på kva du betaler for eller ønsker du å klage? Vi har samla alt på ein side slik at det blir enklare for deg å få svar på det du lurer på.

Sjå samlesiden vår

Meld om feil

Hjelp oss med å gi oss beskjed om du ikkje har vatn i springen, gatelys som ikkje virkar eller kanskje er det humpar og dumpar i den kommunale vegen. Melder du direkte inn sjølv i meldingstenesta vår får mannskapet vårt beskjed og du kan følge status. Slik fiksar vi det saman. 

Gi oss beskjed om feil eller manglar

Til toppen