Koronaviruset

På vår temaside om koronavirus  finn du siste informasjon om koronaviruset, tiltak vi gjer i kommunen og kva dette betyr for deg. Ålesund kommune tilbyr testing for personer med symptom på koronavirus (covid-19) ved teststasjonen på Åse.  Information about corona in other languages. 

Siste nytt

 • 13.07.2020 Oppstart av trafikktryggingstiltak ved Hessa skole ved skolestart
  Fleire har lurt på kvifor parkeringsplassen ved Hessa skole har vore stengd, noko som har skapt parkeringsproblem for turgåarar. No er parkeringsplassen open fram til trafikktryggingstiltaka startar ved skolestart.
 • 10.07.2020 No skal sommarbyen Ålesund bli rein! 
  Bypatrulje som ryddar i sentrum, dagleg tømming av søppelbøtter og lengre opningstider på offentlege toalett! Ålesund skal bli ein endå betre sommarby å besøke, og ein reinare ein.
 • 09.07.2020 Prosjektpengar til klimasatsing
  Ålesund kommune og samarbeidspartnarar har fått fleire millionar frå Miljødirektoratet til forskjellige prosjekt innan klimaarbeid.

I fokus

 • Opningstider i sommar
  Ikkje møt opp til stengde dører. Ferien er i gong og vi har nokre endra opningstider i dei kommunale tenestene i juli og august.
 • Arrangør under korona?
  Sjå kva som gjeld arrangement på offentleg stad med ansvarleg arrangør og kva som gjeld samlingar for privatpersonar i heimen.
 • Friskus blir lansert til hausten
  Lurer du på kva som skjer i nærmiljøet ditt? Har du lyst å drive med frivillig arbeid? Saknar du ein aktivitetskalender for di kommune?
Til toppen