Trafikk og samferdsel

Ofte stilte spørsmål om trafikk og samferdsel

Hvor kan jeg melde fra om skader som er påført gjerde og liknende i forbindelse med snøbrøyting?

Dette må meldes skriftlig, gjerne med foto til Ålesund kommune VH Veg, anlegg og park, Postboks 1521, 6025 Ålesund. eller til

Hvordan meldes beskjed om gatelys som ikke virker?

Meld fra om mørke veilys her. Du kan også ta kontakt med Servicetorget via telefon eller e-post. De melder videre til Mørenett som har avtale med Ålesund kommune om å holde gatelys i orden.

Hvordan kan jeg melde fra om manglende veivedlikehold som brøyting, strøing, feiing, hull?

Kan legges inn i vårt meldesystem eller ta kontakt med Servicetorget pr tlf eller e-post. De registrerer skaden du melder. Send gjerne foto som dokumentasjon.

Hvordan kan jeg bestille leie av av torgplass?

Torgplass kan leies på Kiperviktorget og i Korsatunellen. Ta kontakt med Servicetorget på epost eller telefon. Søknad om torgplass sendes i brev eller e-post til kommunen.