Ålesundkommune logo 246px
Ålesundkommune logo sidestilt 50h

Møt en ansatt

Hos oss er den viktigste ressursen kompetente mennesker. Her kan du hilse på noen av dem og lese om hvordan det er å ha Ålesund kommune som arbeidsplass.

Fagarbeider

TaraldTarald Johansen liker å jobbe med teknologi og hjelpe andre mennesker. Han jobber i IT-avdelingen vår.

Les mer

Rådgiver

Marius står ute i lue og jakke og smiler mot kameraMarius Thomassen jobber i Ressursbasen og er egentlig lærer. Han valgte jobben for å gjøre en forskjell for barna.

Les mer

Sykepleier

Anette Opstad hjemmesykepleieAnette Opstad jobber som sykepleier i Hjemmesykepleien for ytre bydel, og på jobb er hverdagen aldri lik.

Les mer

Prosjektleder

Kristin Nonsvik fra Ålesund kommunale eiendom sitter i en sofa å smilerKristin Nonsvik jobber i kommunes eiendomsforetak og er utdannet byggingeniør. Samfunnsansvaret er noe hun synes er viktig.

Les mer

Ingeniør

Lars står ut med armene og smiler med Brosundet i bakgrunnenLars Vidar Olsen Synnes er en av de som faktisk beskytter drikkevannet vårt her i kommunen. Han er ingeniør i vannavdelinga.

Les mer

Økonom

Christoffer er økonom og står utenfor rådhusetChristoffer Wennersberg er flink med tall og jobber derfor som virksomhetskontakt for skole og annen undervisning i kommunen.

Les mer

Konsulent

Solveig sitter ved pulten sin å snakker med en kollegaSolveig Ristesund Nakken er en av de aller første du møter når du kontakter kommunen. Hun er på Servicetorget.

Les mer

Kulturkonsulent

Mathias er i samtale med noen ungdommerMathias Tvedten er én av to engasjerte kulturkonsulenter. Han legger til rette for gode kulturopplevelser for ungdom.

Les mer

Lærer

Linn står i et klasserom og er lærer på Hatlane skoleLinn Haugsbø er kontaktlærer for verdens herligste 1. klassinger på Hatlane skole og hun elsker jobben sin.

Les mer

Arkitekt

Terje Eidsvik er arkitekt og sitter ved kontorpulten sinTerje Eidsvik er rågod på å tegne og jobber til vanlig som avdelingsarkitekt i Plan og bygning.

Les mer

Jurist

Christine er jurist og sitter i et møteChristine Skarbø Berglund er jurist, jobber som rådgiver i innkjøpsavdelinga og brenner for viktigheten av å følge regelverket.

Les mer

Spesialsykepleier

Martin er pesialsykepleier og snakker med en pasient som ligger til sengsMartin Solbjørg trives på Aspøy omsorgssenter og mener det kjekkeste med yrket er at man aldri blir utlært.

Les mer

 Kontakt oss

Sentralbordet 70 16 20 00 (kl. 08.00 - 15.45)
 
Post: Postboks 1521, 6025 Ålesund
Besøk: Keiser Wilhelms gt. 11, 6003 Ålesund

Åpningstider
Kontaktinformasjon
Organisasjon

Org.nr.  942 953 119