Koronaviruset

Her finn du siste informasjon om koronaviruset, tiltak vi gjer i kommunen og kva dette betyr for deg. Vår informasjonstelefon om korona 70 16 40 60 er betjent frå klokka 08.30 - 15.30 alle dagar.

Gå til temaside om koronaviruset.

Information about corona in other languages.

Vil du bidra eller treng du bistand?

Utsatt frist for lag og organisasjonar

Klikk for stort bildeFrå Fellesverket i Ålesund. Tone Molnes  Er du med i eit lag eller ein organisasjon som utfører helse - og sosialrettede oppgåver? No kan dere søke om støtte, og fristen er utsatt til 24. april.

Ålesund kommune kan gi tilskot til frivillige lag og organisasjonar som utfører helse - og sosialrettede oppgåver mot innbyggarane i Ålesund kommune.

Tilskota blir gitt etter søknad frå lag og organisasjonar i Ålesund kommune, og blir fortrinnsvis tildelt konkrete prosjekt.

Korps og idrettslag må søke kulturmiddel for støtte til den generelle verksemda si. Helse- og sosialmiddel kan likevel bli søkt til spesifikke aktivitetar som til dømes tar sikte på å betre integrering, kjempe mot barnefattigdom og liknande.

På grunn av koronasituasjonen er søknadsfristen utsatt til 24. april

Søk om tilskudd til lag og organisasjoner med helse- og sosialformål