Nye leiarar av Framtidslaben og The North West på plass

Foreningen Framtidslaben og The North West har henta inn tung kompetanse for å halde den viktige jobben fram med å skapa lokal verdi og moglegheiter i regionen.

Sissel og Christian er tilsett som leiar i Framtidslaben og The North West - Klikk for stort bilete

Sissel Standal er tilsett som dagleg leiar i Foreningen Framtidslaben. Sissel kjem frå stillinga som assisterande rektor ved Ålesund VGS, har lang erfaring frå både små og store bedrifter og akademia, og vore aktiv i politisk arbeid.

Christian Finnskog er tilsett som leiar for arrangement og kommunikasjon i The North West. Han har lang fartstid frå kommunikasjon og eventbransjen, mellom anna i NRK-systemet. Der har han vore prosjektleiar for både Idrettsgallaen, Komiprisen og VG-lista, og produsent for Spellemannsprisen. Christian var også produsent for The North West 2023. 

- Vi er svært glade for å ha tilsett Sissel og Christian. Dei har den tyngda som trengst for den viktige jobben som Foreningen Fremtidslaben og The North West skal gjere for regionen vår, seier styreleiar Lars Erik Vinje i Framtidslaben og styreleiar Gjermund Langset i The North West.

Les meir om dei to på Framtidslaben sine heimesider.