Koronaviruset

På vår temaside om koronavirus  finn du siste informasjon om koronaviruset, tiltak vi gjer i kommunen og kva dette betyr for deg. Ålesund kommune tilbyr testing for personer med symptom på koronavirus (covid-19) ved teststasjonen på Åse.  Information about corona in other languages.

Ny person smitta av koronavirus

Klikk for stort bildeKoronatesting Ålesund kommune Ålesund kommune fekk seint tysdag kveld melding om at ein person som ankom Ålesund søndag kveld, har testa positivt for koronavirus.

Vedkomande er testa rutinemessig, har ingen symptom og har vore i karantene sidan ankomst Ålesund. Personen er no i isolasjon. Det er ikkje mistanke om at vedkomande kan ha smitta nokon sidan ankomst til Ålesund. Smittevernteam, bedriftshelseteneste og arbeidsgivar følger opp den smitta.