Koronaviruset

På vår temaside om koronavirus  finn du siste informasjon om koronaviruset, tiltak vi gjer i kommunen og kva dette betyr for deg. Information about corona in other languages.

Ny leiar for politisk sekretariat

Ålesund kommune ønsker velkommen til Dagrun Lorgen Jensen som ny leiar for politisk sekretariat.

Klikk for stort bilde NTNU Dagrun har lang fartstid i NTNU i Ålesund, med brei erfaring innan HR, økonomi, verksemdsstyring, kommunikasjon og leiing.

Fram til Dagrun går inn i stillinga 1. april er det Elin Moen som er konstituert leiar for politisk sekretariat.

Politisk sekretariat skal medverke til gode politiske prosessar, og legga til rette for arbeidet i dei politiske styringsorgana. Sekretariatet skal òg hjelpa den politiske leiinga i det daglege arbeidet.