Er du mellom 13 og 20 år?

Årets UKM blir i år arrangert på Gomerhuset i Skodje sentrum 6. april og Terminalen Byscene 20. april.

Person som synger på scenen - Klikk for stort bileteUKM skal holdes 6. april på Gomerhuset, og 20. april på Terminalen Byscene Jon Foberg

UKM er en forkortelse for Ung Kultur Møtes, og det er akkurat det navnet antyder - en møteplass for unge mellom 13 og 20 år som ønsker å dele sin lidenskap for kunst og kultur med andre likesinnede. Man trenger ikke å være eksperter for å delta. Enten du har drevet med din kunstform i mange år eller nettopp har oppdaget din lidenskap, er UKM stedet hvor du kan vise frem dine talenter og kanskje til og med lære noe nytt.

Kultur representeres på mange forskjellige måter, og UKM ønsker å inkludere alle former for kreativitet. Enten du er interessert i å synge, danse, lage kostymer, trylle, skrive, male, designe, lage sminkevideoer eller delta i cheerleading - alt er velkomment på UKM, og det er kun fantasien som setter grenser!

Ung arrangør

Det vil være mulighet å delta som ung arrangør for de som kanskje ikke føler seg komfortable på scenen. Her kan du være med som tekniker, arrangør, konferansier eller fotograf/filmskaper. Det er ingen krav til tidligere erfaring, da opplæring vil bli gitt på forhånd. Det viktigste er at du har en interesse og et ønske til å delta.

For de som ønsker å melde seg på som ung arrangør er søknadsfristen 10. mars for Gomerhuset og 20. mars for Terminalen, mens søknadsfristen for bidrag til sceneshow og utstilling er 31. mars for Gomerhuset og 14. april for Terminalen Byscene.

Dette er en fantastisk mulighet til å bli en del av et levende kulturelt fellesskap og å vise frem det beste av ungdommens kreativitet i Ålesund-regionen.

Les mer om arrangementene og påmelding: 

Gomerhuset 6 april Terminalen Byscene 14. april