Viktig informasjon om korona

Ekstraordinært møte i Ålesund kommunestyre 8. juli

Det vil bli gjennomført ekstraordinært møte i Ålesund kommunestyre 8. juli i samband med tilsetting av kommunedirektør. Møtet vil bli gjennomført på Teams og sendast direkte. Deler av møtet vil vere lukka.Foto av ordfører Eva Vinje Aurdal i bystyresalen i Ålesund kommune - Klikk for stort bileteOrdførar Eva Vinje Aurdal

Tilsetting av kommunedirektør er einaste sak. Her er sakspapira:

Møtet startar klokka 14.00 og kan følges via kommune-TV. Deler av møtet vil vere lukka.

Formannskapet si tilråding

Jon Steven Hasseldal vert tilsett som kommunedirektør i Ålesund kommune. Oppstartsdato etter nærare avtale. Dersom han takkar nei til tilbod om tilsetting, vil saka gå tilbake til rekrutteringsutvalet for vidare vurdering av rekrutteringsprosess. Forhandlingsutvalet gis mandat til å inngå arbeidsavtale og avtale om andre vilkår med Jon Steven Hasseldal.