Koronaviruset

På vår temaside om koronavirus  finn du siste informasjon om koronaviruset, tiltak vi gjer i kommunen og kva dette betyr for deg. Ålesund kommune tilbyr testing for personer med symptom på koronavirus (covid-19) ved teststasjonen på Åse.  Information about corona in other languages.

Det siste innbyggarmagasinet

Det siste innbyggarmagasinet er på veg ut i postkassene. No kan du lese om feiringa #Heiltmitt, framtidslaben, intervju med ordførar og varaordførar og representantar i det nye kommunestyret og mykje meir  - her på nett.

Vi håper du finn både godt og interessant lesestoff i bladet som er mynta på alle innbyggarar og tilsette i dei fem kommunane som skal danne nye Ålesund kommune. Om du ønsker magasinet i papir og ikkje har fått det i postkassa di, så fins det på rådhuset i alle dei fem kommunane. Du finn den siste utgåva av magasinet og tidlegare utgåver under Aktuelt > Innbyggarmagasin eller trykke på bilete under.

Innbyggarmagasin høsten 2019 - Klikk for stort bilde