Innsyn er oppe igjen

Postlister, møteplan og Innsyn er nå tilgjengeleg igjen. Dei tekniske feila er retta.

Bustadtomter til sals

Vil du kjøpe deg ei tomt på Sandøy, Nordøyane, Vatne eller i Brattvåg, Tennfjord og Ørskog? No sel Ålesund kommunale eigedom KF 102 tomter til fastpris.

Bustadtomt på Flemsøya - Klikk for stort bildeBustadtomt på Flemsøya Anders Erik Sims    Heile 102 bustadtomter er no lagt ut for sal. Tomtene går fram av kartet nedanfor.

• Tomter som er merka med grøn farge blir selde til fastpris, og er no til sals.
  • Tomter som er merka med rød farge blir selde til høgstbydande. Desse tomtene kjem til sals om ikkje lenge.

Klikk på dråpeboblene for å få fram informasjon om tomtene. Les meir om tomtene.

Opne kartet i nytt nettlasarvindauge

Sal av tomter til fastpris

Det er tomtene til fastpris som no er til sals. Prisen for desse ligger mellom kr 100 000,- og kr 1 129 000,-

Første salsperiode er fram til 26. oktober, med tildeling av tomter 27. oktober. Deretter vert tomtene selde fortløpande.

For meir informasjon sjå alesund.kommune.no/tomter