Ungdomskveld med Transtastisk

Noah og Thomas fra Transtastisk

Torsdag 28. mars inviterer Ålesund kommune til ungdomskveld med Thomas og Noah fra Transtastisk. Kvelden vil inneholde et kort foredrag om deres erfaringer som transmenn, gruppeoppgaver og tid til spørsmål og gode samtaler.

Dato: 28. mars kl. 16.00-18.00
Sted: Ålesund rådhus, samme inngang som biblioteket, 4. etg.

Denne ungdomskvelden er åpen for alle og vil inneholde et kort foredrag om deres erfaringer som transmenn, gruppeoppgaver og tid til spørsmål og gode samtaler. Foredraget vil inneholde temaer som oppvekst, skole/arbeidsliv, kjønnsmangfold, seksualitet, skam og mye mer!

Målet til 22-åringene er å skape åpenhet og synlig rundt det å være trans og vise at man kan leve et lykkelig og autentisk liv. Ta turen innom for å bidra til et inkluderende samfunn der alle blir respektert og ivaretatt.

Les mer om Transtastisk her:

pdfSe flyers for arrangementet