Er du den vi søker etter?

sykepleier

Er du sykepleier? Nå er det ledige stillinger i Ålesund kommune! Søknadsfrister er søndag 31 mars.

Hjemmetjenester indre bydel

Ved Hjemmetjenester indre bydeler, avd. Blindheim er det ledigstilling som sykepleier/helsefagarbeider, natt.

62,5 % fast stilling, natt, ledig for oppstart etter avtale. Hjelp til en bruker som bor i eget hjem.

Søknadsfrist: 31.03.2019

Les mer og søk stillingen.

Ferievikar?

Det søkes etter ferievikarer ved alle sykehjem - både sykepleier og milljøterapeuter.

Se hvilke ferievikariat vi lyser ut.

Se alle ledige stillinger i Ålesund kommune.

Om oss

Ålesund er den største byen mellom Bergen og Trondheim, og regionsenter for Nordvestlandet. Kommunen har over 47.000 innbyggere, et variert næringsliv, godt utbygd skoletilbud og kulturliv. Ålesund kommune er en stor arbeidsgiver med sine over 3.400 dyktige og engasjerte medarbeidere som utfører viktige samfunnsoppdrag. I det daglige arbeidet vektlegger vi verdiene respekt, redelighet, initiativ, humor og arbeidsglede.

Vi tilbyr

Lønn og arbeidsvilkår etter tariff + rekrutteringstillegg som gir høyere årslønnsgrunnlag og tilleggslønn etter avtale mellom Ålesund kommune og Norsk sykepleierforbund.