Søk om festivalstøtte

InnoTown 2018Frem til 4. mars kan du søke tilskudd til nystartede eller etablerte festivaler. Les hvordan her.

Ålesund kommune ønsker å gjøre kunst og kultur tilgjengelig for flest mulig, da er det viktig å styrke videreutviklingen av eksisterende og nye festivaler.

Før du søker bør du lese retningslinjene for tildeling av festilvalstøtte HER.

Det kan gis tilskudd til

• Festivaler som er åpne og publikumsrettede, og der kulturarv og profesjonell og ikke-profesjonell utøvelse av musikk, scenekunst, litteratur, visuelle kunstarter og film, tv, video og dataspill er hovedformål.
  • Festivalen skal finne sted i Ålesund kommune og ha en varighet på minimum to dager.
  • Festivaler med mindre kommersielt preg/inntjeningspotensial, nystartede initiativ samt nye uttrykk vil bli prioritert.
  • Festivaler som Ålesund kommune og Møre og Romsdal fylkeskommune etter felles strategi ønsker å satse på med årlig tilskudd over tre år.

Søk innen mandag 4. mars

For å søke om festivalstøtte er det ikke eget søknadskjema. Søknader kan sendes som brevpost til Ålesund kommune, Postboks 1521, 6025 Ålesund.

Søknaden skal inneholde:

• Budsjett i balanse som viser alle utgifter og inntekter samt en plan for finansieringen.
  • Prosjektbeskrivelse og plan for gjennomføring av festivalen.

Mangelfulle søknader vil ikke bli behandlet.