Lær mer om søvn

seminar om søvnBli med på seminar om søvn, gode treningstips og restitusjon. Seminaret er gratis og for ungdom, foreldre, trenere og alle som jobber med ungdom.

Psykolog Mari Hysing kommer for å fortelle om hvorfor søvn er så viktig og orienteringsløper Olav Lundanes, fra Ålesund, vil snakke om trening og restitusjon.

Vi avslutter arrangementet med en spørsmålsrunde hvor det vil være mulig å diskutere både søvn, treningstips og restitusjon.

I tillegg vi to heldige i salen få mulighet til å vinne jugendpass til Jugendfest 2019!

Det trengs ingen påmelding til dette seminaret.

Tid: Onsdag 6. februar kl. 18.00 - 20.00

Sted:  Colorline stadion, Ålesund

Foredragsholderne

olavlundanes WOC2017Long 3

Foto: worldofo.com

Olav Lundanes er en norsk orienteringsløper. Han kommer fra Eikenos i Ålesund og er fra en orienteringsfamilie som består av mor Marit, far Lars Roger og fire yngre søsken. Lundanes er flere ganger verdensmester, europamester, norgesmester og juniorverdensmester i orientering. Lundanes representerer Halden Skiklubb og det norske orienteringslandslaget. I 2017- og 2018-sesongen representerte han den finske klubben Paimion Rasti i internasjonale og finske konkurranser.

marihysing foto Hommedal

Foto: Hommedal

Mari Hysing er professor i samfunnspsykologi ved Psykologisk Fakultet, UIB, og seniorforsker i NORCE. Hun er psykologspesialist og leder for Barn i Bergen prosjektet og har publisert mye om søvn hos barn og unge

Samarbeidsprosjekt

Seminaret er et samarbeid mellom Ålesund kommune, Nye Ålesund kommune, Ålesund idrettsråd, Sunnmøre fotballkrets, Studentorganisasjonen til NTNU (SIT) og Sparebanken Møre.