Vil du overkomme dørstokkmila?

Folkehelsekoordinator Ingvill Karin Aarskog Holmen.

Nå finnes det flere apper fra Helsedirektoratet som kan hjelpe deg å ta sunnere valg i hverdagen.  Folkehelsekoordinator Ingvill oppfordrer innbyggerne til å teste deres kom-i-gang-verktøy i dag!

På nettsiden til "Bare du" kampanjen finner du verktøy til å endre helsevaner og livsstil. Her er det  både hverdagsråd  og apper og verktøy som gjør det lettere å få det til. Her finner du hjelp til røykeslutt, råd om alkoholvaner, hjelp til å bli sterkere psykisk, sjekk kroppens alder, råd om kosthold og mer.

Gå til "Bare du"

Bare du kampanje

Hjelp til å overkomme dørstokkmila!

Folkehelsekoordinator Ingvill Karin Aarskog Holmen oppfordrer Ålesunds innbyggere til å sjekke ut sida:

Folkehelsekoordinator Ingvill- 7 av 10 personer sier de vil gå mer tur for å komme i form. Trenger du et vennlig klapp på skulderen for å komme i gang med gode nyttårsforsett? Her kan du laste ned apper som kan være til god hjelp med å komme over dørstokkmila. Ta på skoa og ta en tur ut på trappa. Så kan du vurdere om du vil gå inn igjen med det samme, eller gå en liten tur på 10 minutt. Jeg anbefaler alle å ta en titt innom sida, sier folkehelsekoordinator Ingvill.

Gå til "Bare du"