Åpen dag i barnehagene

midtbyen barnehage foto maritbrunstadMandag 28. januar vil de kommunale barnehagene være åpne mellom klokka 17.00 og 19.00. Da kan du og dine komme inn og få en liten omvisning.

Det vil være personale tilstede for å informere og svare på spørsmål.

Dere finner informasjon om adresse og telefonnummer på barnehagenes hjemmesider.

Har dere husket å søke om barnehageplass?

Det nye barnehageåret starter 1. august 2019. For å bli med i hovedopptaket med fordeling av plasser, må du ha søkt innen 1. mars.

Det er felles søknad og opptak til både private og kommunale barnehager. Dette gjøres elektronisk på foresattportalen.

Ny søknad?

• Er du ny søker og ønsker plass fra høsten 2019?
  • Ønsker du overflytting til en annen barnehage og har ikke en søknad inne?

Bruk vårt digitale søknadsskjema: Gå til foresattportalen og velg "søk barnehage her".

Søkt før?

• Søkte du i 2018, men har ikke fått tildelt plass?
  • Har du søkt, men ikke oppdatert eller slettet den?

Gå til foresattportalen og velg "min side" for å oppdatere søknaden din.

Om søknaden

Det kan være lurt å se gjennom ofte stilte spørsmål om barnehage før du fyller ut søknadskjemaet.

• Alle må søke elektronisk
  • Du får svar på e-post straks søknaden er mottatt.

Oppraket vil bli behandlet i uke 10.

• For barn som får tildelt en plass, vil foresatte få svar på e-post i uke 11.
  • For barn som har rett til en plass, men ikke får tildelt en plass i første runde, vil bli kontaktet innen 1.april.
  • Avslag blir sendt ut ca. 1. mai 2019.

Søknader som kommer inn etter fristen blir ikke behandlet i hovedopptaket, men ved supplerende opptak i etterkant.