Ålesundkommune logo 246px
Ålesundkommune logo sidestilt 50h

Nyheter fra Ålesund kommune

Ålesund kåret til årets miljøinnkjøper i 2018

Team Konserninnkjøp i Ålesund kommune.

I desember ble det klart at Ålesund kommune og Arbeids- og velferdsetaten deler prisen som beste innkjøper i Nettverk for miljømerket innkjøp 2018.

 

- Dette kom overraskende på oss, og utmerkelsen betyr mye for oss som arbeider med innkjøp i Ålesund kommune. Å stille miljøkrav er en viktig del av vår prosedyre i utarbeidelse av en anskaffelse. Vi er veldig stolt av å bli kåret til årets miljøinnkjøper av Stiftelsen Miljømerking i Norge, sier innkjøpssjef Jonny Indrevåg.

 

Dette sier Miljømerket Norge om prisen:

"Offensive innkjøpere, innovative produsenter og et sterkt ønske om å belaste miljøet mindre er forutsetninger for å få fart på det grønne skiftet. Innkjøpere som vektlegger miljø er svært viktige når vi skal legge om til bærekraftig produksjon og forbruk, derfor deler Stiftelsen Miljømerking i Norge hvert år ut prisen for beste innkjøper."


Juryens begrunnelse:

Ålesund kommune og Arbeids- og velferdsetaten deler prisen som beste innkjøper i år 2018. Begge virksomheter er aktive til å stille gode miljøspørsmål om alt fra beltedrevne anleggsmaskiner og trillebord til mykplast på sykehjem og ombygging av personbiler.
Ålesunds innkjøpere har benyttet miljømerkingskrav i mer enn åtte anbuds-konkurranser i året som gikk.

  • Kontorstoler
  • Kontorrekvisita
  • Medisinske forbruksartikler
  • Møbler
  • PCer
  • Arbeidstøy
  • Bøker til bibliotek og andre trykksaker
  • Drivstoff

Feiret med kake

Konserninnkjøp i Ålesund kommune deltok via Skype på prisutdelingen fra Miljømerking sine lokaler i Oslo 11. desember 2018. Prisen for årets miljøinnkjøper ble feiret med kake på de 9 ansatte i team Konserninnkjøp. Vi gratulerer!

Les mer på Svanemerkets nettside.

 Kontakt oss

Sentralbordet 70 16 20 00 (kl. 08.00 - 15.45)
 
Post: Postboks 1521, 6025 Ålesund
Besøk: Keiser Wilhelms gt. 11, 6003 Ålesund

Åpningstider
Kontaktinformasjon
Organisasjon

Org.nr.  942 953 119