Er du Ålesunds nye pårørendekoordinator?

Foto ansatte Ålesund kommune. Foto: Marit Brunstad, Sponland foto

Vi lyser ut stilling som pårørendekoordinator for å utvikle og være en pådriver for pårørendearbeidet i Ålesund kommune. Vi ser etter en initiativrik og kreativ person med hjerte for pårørende.

Med utgangspunkt i den nye pårørendestrategien og handlingsplan vil Ålesund kommune ha stort fokus på pårørende i tiden fremover. Implementering av pårørendeveilederen og strategien blant våre egne ansatte er viktig. Vi ønsker å forankre arbeidet blant alle kommunens ansatte, og dette vil du bidra til. Videre vil pårørendekoordinator ha et ansvar for å være hele kommunens ressurs og pådriver internt i kommunens daglige drift og sette pårørende på agendaen. Viktig i dette arbeidet er å bidra inn i arbeidet for støtte til barn som pårørende.

Informasjon, støtte og veiledning

Pårørende har behov for god informasjon, støtte og veiledning. De ønsker ett kontaktpunkt og vi vil veldig gjerne legge til rette for dette. Pårørendekoordinatoren vil ha en praktisk rolle i forhold til å utøve støtte og veiledning til pårørende og må ha et ønske om å være en ressurs for pårørende. Vi ønsker å være gode på samarbeid med andre som kan være en ressurs inn i dette.

Du er god til å spille på lag med interesseorganisasjoner og frivillige, og du ser hvor viktig det er å spille på lag med disse. Kompetansen likepersoner sitter med er en ressurs, og disse må inkluderes og verdsettes.
Personen vi ser etter har høy arbeidskapasitet, har høy gjennomføringsevne, liker å ha mange baller i luften og er fleksibel. Du har et hjerte for pårørende og har helst erfaring som pårørende selv.

«Pårørende - både voksne og barn som har en omsorgsoppgave eller en viktig rolle i pasient eller brukers liv.»

Les hele utlysningsteksen og søk stilling (Søknadsfrist er 06.01.2019)