Ålesundkommune logo 246px
Ålesundkommune logo sidestilt 50h

Nyheter fra Ålesund kommune

Vi trenger deg!

ansatteVi er en stor arbeidsgiver med over 3.400 dyktige og engasjerte medarbeidere som utfører viktige samfunnsoppdrag. Vil du jobbe med oss?

I vårt daglige arbeid vektlegger vi verdiene respekt, redelighet, initiativ, humor og arbeidsglede. Ønsker du en meningsfylt jobb med varierte og utfordrende oppgaver, håper vi at Ålesund kommune er et spennende alternativ.

Alle ledige stillinger finner du i oversikten vår her.

Vi trenger sykepleiere, fagarbeidere og miljøterapeuter - er dette deg?

Som sykepleier i Ålesund kommune vil du ha en faglig spennende og utfordrende arbeidsplass i et hektisk og godt arbeidsmiljø. Vi ønsker oss deg som prioriterer å gi en meningsfull hverdag og som blir motivert av å jobbe med mennesker. Akkurat nå har vi 14 ledige stillinger som sykepleier i kommunen. Les og søk i de ledige sykepleierstillingene.

Vi trenger også deg som vil hjelpe oss i det viktige arbeidet med psykisk helse og rusrehabilitering. Vi har flere stillinger ute som miljøterapeut, fagarbeider, vernepleier, sykepleier og som arbeidsleder. Les gjerne mer om stillingene og søk.

Vi trenger deg som er lege

Akkurat nå har vi tre ledige stillinger som lege. 

Vi trenger deg som er en motivert leder

Avdelingsledere innen helse

jobb som Avdelingsleder ute i skolene

Med ny lederstrukur i skolene vil vi fra nyttår av ha rektor, assisterende rektor og avdelingsledere i Ålesundskolene. Målet med den nye strukturen er å styrke den pedagogiske ledelsen og det pedagogiske utviklingsarbeidet. Vi trenger deg som avdelingsleder til:

Søknadsfristen er søndag 25. november.

 

 

 

 

 

 Kontakt oss

Sentralbordet 70 16 20 00 (kl. 08.00 - 15.45)
 
Post: Postboks 1521, 6025 Ålesund
Besøk: Keiser Wilhelms gt. 11, 6003 Ålesund

Åpningstider
Kontaktinformasjon
Organisasjon

Org.nr.  942 953 119