Trenger du adressemerker?

adressemerker webBor du i en leilighet i trenger adressemerke? Kartverket slutter nå å trykke de, men du kan få om du bestiller innen 5. desember.

Alle som har leilighet i flerboligbygg skal merke med adressemerke. Merket viser etasje og bolignumm

På adressemerket som beboerne har fått til nå, står leilighetens unike adresse som er veinavn, husnummer og bruksenhetsnummer (bolignummer). Ved å produsere adressemerker, har Kartverket ytt en ekstra serivce. Denne ekstra servicen opphører nå og siste trykkedato er 11. desember 2018.

Nå er det eier, fester, beboer, eller tiltakshaver selv ansvaret for å ha riktig merking av sin boenhet - på lik linje med huseiere som må sette opp husnummer på boligen sin.

Siste sjanse

Vil du benytte deg av Kartverkets siste frist? Vi tar imot bestillinger og formidler de videre til Kartverket. Send e-post til .

Adressemerker - hvem, hva og hvorfor
Les om adressemerker
Les om bruksenhetsnummer

Hele artikkelen kan du lese på Kartverkets hjemmesider.