Vi søker arkivleder

Foto: Ålesundregionens havnevesen

Ålesund kommune søker en arkivleder som er opptatt av digitalisering, brenner for dokumentforvaltning og ser kor viktig det er med et arkiv. Søknadsfrist er 20. januar 2019!

Ålesund kommune søker en faglig leder arkiv (100% fast stilling)  som er opptatt av digitalisering, som brenner for dokumentasjonsforvaltning, og som ser viktigheten av å ta vare på arkiv for ettertida. Stillingen er plassert i virksomhet Servicetorg og dokumentsenter.

Fra 01.01.2020 vil Haram, Sandøy, Skodje, Ørskog og Ålesund bli en ny kommune under navnet Ålesund kommune. Det betyr at vi står overfor nye og spennende utfordringer, og i dette arbeidet vil dokumentsenteret få en interessant og sentral rolle. Den som ansettes vil starte som faglig leder arkiv i dagens Ålesund kommune, for senere å gå over i samme funksjon i den nye kommunen.

SØK PÅ STILLING - SØKNADSFRIST 20. JANUAR 2019

• Arkivfaglig ledelse og faglig utvikling av medarbeidere
  • Ansvar for dokumentasjonsforvaltning i henhold til gjeldende lovverk
  • Delta i arkivfaglige prosjekt
  • Sikre gode rutiner og arbeidsprosesser i daglig arkivarbeid
  • Ansvar for arkivplan og bevaring-/ kassasjonsreglement
  • Medansvar for systemadministrasjon
  • Ansvar for bortsettingsarkivet og depot
  • Opplæringsansvarlig for saks-/arkivsystem

Vi søker primært en faglig leder arkiv som:

• har arkivfaglig- eller annen relevant utdanning på høgskole-/universitetsnivå, på bachelornivå eller høyere. Erfaring fra tilsvarende arbeid kan kompensere for
  • formell utdanning.
  • har svært god IT-kompetanse og gjerne erfaring med digitale prosesser.
  • har relevant erfaring fra arkivtjeneste innen offentlig forvaltning og bruk av elektronisk sak-/arkivsystem

SØK PÅ STILLING

Søknadsfristen er 20. januar 2019.  Her kan du se fullstendig utlysning og kontaktinformasjon for spørsmål.