Høstens program for seniorer

Eldre rocker! Foto fra ShutterstockSe hva som skjer på seniorsentrene og seniorfestivalen i høst!

Halvårsplan

Det er mye som skjer på seniorsentrene i Ålesund.

Brosjyren med oversikten over aktivitetene blir delt ut flere steder, men pdfdu kan også laste ned halvårsplanen her fra kommunens nettside.

I kalenderen på kommunens nettside annonseres aktivitetene på seniorsentrene.

Seniorfestivalen

Fra mandag 23. til 28 september blir det seniorfestival. pdfLast ned brosjyren og programmet for Ålesund seniorfestival 2019.

Tjenester for seniorer

Kommunen har et bredt tjenestetilbud. Noen tjenester kan være spesielt aktuelle for eldre. Vi har laget siden www.alesund.kommune.no/seniorialesund der vi tar sikte på å gi en oversikt over de ulike tjenestene og lenker til mer informasjon.

Senior i Ålesund på Facebook

Vi har egen Facebookside kalt Senior i Ålesund. Her vil publiserer vi informasjon om aktiviteter og tjenester for seniorer i Ålesund. Det blir også gitt forebyggende og helsefremmende informasjon på denne siden.

Følg Senior i Ålesund på Facebook!