UKM for alle!

UKM nyhetKjenner du noen som vil skape noe, finne folka sine og vise frem talentet sitt? Nå kan kidsa melde seg på UKM i Ålesund før tirsdag 15. januar. I tillegg blir det MINI-UKM for de under 13!

UKM

Søndag 27. januar kan unge mellom 13 og 21 år vise frem det de brenner for og delta med for eksempel sang, fotokunst, cosplay eller kanskje moderne dans i storsalen på Parken kulturhus. Mulighetene er mange.

Allerede er det 40 påmeldte og vi gleder oss til flere!

Vi håper du oppfordrer ungdommene til å melde seg på innen tirsdag 15. januar.

Mini-UKM

Kjenner du noen som synes det er litt kjedelig å måtte vente til man er 13 for å kunne delta på UKM? Vi arrangerer derfor en liten forsmak med MiniUKM samme dag som selve arrangementsdagen, nemlig søndag 27. januar! Her kan alle med et talent i magen få opptre på scena i fojaeen på Parken kulturhus eller stille ut kunsten sin.

Det trengs ingen påmelding før arrangementet. Oppmøte er klokka 16.30 og husk å ta med det som trengs for opptredenen.

For oppdateringer og annen moro følg UKM i Ålesund på Facebook.