Inviterer nye studenter til velkomstlunsj

Ålesund flyfoto Harald.M.Valderhaug

Onsdag 14. august inviterer Ålesund kommune årets NTNU studenter til velkomstlunsj på Ålesund rådhus. Det blir matservering og engasjerende program fra scena.

Foto: Harald M. Valderhaug

Ålesund kommune ønsker å være en studentby og universitetskommune som arbeider for gode forhold for studentene. En del av dette arbeidet er også at studentene skal føle seg velkomne i byen, derfor inviteres det nå til velkomstlunsj.

Alle har oppmøte utenfor rådhuset. Når 1. pulje får servering vil det være rebusløp i bysentrum for 2. pulje.

1. pulje har servering av lunsj kl. 12.30 etterfulgt av program fra scenen med relevante temaer og underholdning.

2. pulje får servering av lunsj kl. 14.00 etterfulgt av program fra scenen med relevante temaer og underholdning.

Program

• Hilsen fra leder for komiteen for kultur og oppvekst, Anne Berit Støyva Emblem
  • Studentmeldinga
  • Informasjon om helseordninger
  • Kulturtilbud i Ålesund
  • Insentivordning for busskort til studenter utenfor Sunnmøre som melder flytting til Ålesund kommune
  • Traineeordning - start karrieren i regionen i en spennende bedrift

Sted: Ålesund bystyresal ligger i 4. etg på Ålesund rådhus. Bruk samme inngang som biblioteket rett fra rådhusplassen.

Velkommen til alle studenter!

Foredrag som ble holdt på studentlunsjen:

pdfHFU_på_velkomstlunsj_for_studenter.pdf

pdfStudentlunsj_14.08.2019.pdf