Lin Marie blir ny rådgiver for profesjonell kultur!

Lin Marie Norberg Jacobsen, foto: Ann Sylvia Deocariza, LD Studio

Lin Marie Norberg Jacobsen er tilsatt i en nyopprettet stilling som rådgiver for profesjonell kultur i Ålesund kommune.

Oskar Skulstad, kultursjef. Foto: Ålesund kommune- Vi ønsker å legge til rette for at Ålesund kommune har et rikt og mangfoldig kulturliv, også innen det profesjonelle området. Dette er en viktig og nødvendig del av Ålesund kommunes arbeid for å styrke kommunens attraktivitet og urbane kvaliteter, sier kultursjef Oskar Skulstad.

Lin Marie Norberg Jacobsen kommer fra stillingen som kulturkonsulent i Ålesund kommune. Her har hun gjort en svært god jobb i moderniseringen av kommunens kulturtilbud til ungdom – under paraplyen Ung i Ålesund. På kort tid har hun gjenoppbygd UKM til å nå ungdom i hele kommunen, og vært med å skape spennende kulturprosjekt som konsertserien Spire og kunstformidlingsprosjektet Framtiderne.

- Lin Marie forlater nå et område som virkelig er i vekst, for å arbeide med en del av kulturlivet som Ålesund kommune ikke har satset nok på tidligere, sier Oskar.

Utdannet innen kommunikasjon, dans og musikkteater

Lin Marie er utdannet både i Public Relations (PR) og markedskommuniksjon fra BI i Oslo og innen dans og musikkteater fra Bårdar i Oslo, og har arbeidet flere år som profesjonell danser og koreograf. I tillegg har hun jobbet i mange år med eventplanlegging og arrangemenstavvikling i inn- og utland.

- Kombinasjonen av hennes erfaring som utøvende, sin usedvanlige nytenkning og store gjennomføringskraft, gjør Lin Marie til et naturlig førstevalg for oss. Vi gleder oss til å arbeide med Lin Marie for å gjøre Ålesund til Norges mest spennende kulturby, avslutter kultursjef Oskar Skulstad.