Kommunen har nå egen bemanningsavdeling

Jann Harald RøstSlik kan vi bidra til å rekruttere og ansette flere faste og dyktige medarbeidere innen helse og omsorg, forteller avdelingsleder Jann Harald Røst.

- Ålesund kommune har bestemt at det skal bygges opp en intern bemanningsavdeling for å dekke vikarbehovet som oppstår i kommunen. I første omgang vil dette skje innenfor Helse- og omsorgssektoren. I oppstarten søker tjenesten etter vernepleiere, helsefagarbeidere, sykepleiere og spesialsykepleiere. De ansettes i bemanningsavdelingen og tilbys 100% fast stilling og med fast turnus.

Det forteller Jann Harald Røst som er avdelingsleder for den splitter nye avdelingen.

Målet med at kommunen har et internt bemanningsbyrå er å levere kompetent og fleksibel arbeidskraft ut i de kommunale tjenestene. Flere kommuner i landet har i løpet av de siste årene opprettet lignende avdelinger eller tjenester.

- Bemanningsavdelingen ønsker å være en kvalitetsleverandør og den foretrukne leverandøren av vikartjenester i kommunen, sier Røst.

- De ansatte får være med å bestemme selv og vi legger til rette for å tilpasse kompetansen til arbeidet som skal utføres. Vi håper at alle vil trives hos oss og at de vil søke på stillingene vi har ute nå.

Her er de første stillingene

Les mer om stillingene vi har ute fra bemanningsavdelingen og søk innen 27. juni.