Hvordan skal Kiperviktorget se ut

kiperviktorgetDette sentrale byrommet i hjertet av Ålesund ønsker vi nå forslag til å definere. Aktuelle tilbydere må melde seg innen 14. mai via konkurranseutslysningen på Doffin.

Formålet med parallelloppdraget er å starte prosessen med å revitalisere og videreutvikle Kiperviktorget som et levende byrom med urbane kvaliteter i fremtidens Ålesund.

Torget er et viktig byrom med stor verdi for mange er dette en omfattende prosess med mange involverte. Parallelloppdraget er derfor ment å fungere som en første fase der idéer og muligheter danner grunnlaget for å oppnå en felles forståelse av byrommets potensialet og for å definere veien videre.

Lyser ut parallelloppdrag

Ålesund kommune lyser nå ut en konkurranse med et parallelloppdrag til nytt konsept for Kiperviktorget.

Tilbudsfristen for parallelloppdraget er 14. mai. I løpet av de tre ukene etter det vil en intern arbeidsgruppe evaluere tilbudene før det skrives kontrakt med de to beste teama i midten av juni. Konseptstudien er ment å pågå gjennom sommeren før resultatet skal leveres og presenteres for alle interesserte i slutten av oktober.

Les hele konkurransegrunnlaget elektronisk

Anskaffinga ligg  ute på www.doffin.no  og heter «Anskaffelse – Konsept Kiperviktorget, 2019".

Kunngjøringen gir litt overordnet informasjon, og det er mulig å gå inn og lese hele konkurransegrunnlaget. Konkurransegrunnlaget finner du under punktet «kommunikasjon» i kunngjøringa.