Klage på gebyr på kommunale avgifter og eigedomsskatt

Ålesund kommune trekk tilbake faktura for eigedomsskatt og gebyr. Ønsker du å klage på grunn av feil i gebyrgrunnlaget eller eigedomskatten kan du enten gjere det via vårt digitale klageskjema, e-post til postmottak eller ordinær post. Du finn meir informasjon om innsending av klage på vår temaside om kommunale avgifter og eigedomsskatt.

I fokus

Sjå vår temaside alesund.kommune.no/korona - der finn du siste informasjon om koronaviruset, tiltak vi gjer i kommunen og kva dette betyr for deg.

Treng du nokon å snakke eller chatte med?

Har du helsefaglig utdanning eller erfaring, men jobbar med heilt andre oppgåver i dag? Vi kan komme til å trenge deg!

Har du luftvegsplager? No skal fastlegen eller til legevakta vise deg til kommunen sin luftvegsklinikk. Den holder til ved Ålesund lokalmedisinske senter på Åse.

Ålesund kommune har testa ei ny og banebrytande plattform for kontakt med både innbyggarar og organisasjonar. I går deltok i overkant av 20 personar på det første opne nettmøte i Ålesund kommune.

Gi oss beskjed om du ikkje har vatn, gatelys/veglys som ikkje virkar eller andre manglar.

Ei rekke tenester er berørt av overgangen til nye kommunar

Fram mot nyttår skal dei fem kommunane sine informasjonskanalar bli slått saman. Dette gjeld både heimesider og sosiale mediekanalar. Her får du oversikta.