Koronaviruset

På vår temaside om koronavirus  finn du siste informasjon om koronaviruset, tiltak vi gjer i kommunen og kva dette betyr for deg. Information about corona in other languages.

I fokus

Gi oss beskjed om du ikkje har vatn, gatelys/veglys som ikkje virkar eller andre manglar.

Kvinne leser brev

Lurer du på noko rundt utrekninga av dei kommunale gebyra? Sjå samlesiden alesund.kommune.no/kommunale-avgifter

Lurer du på noko om tenestene og tilboda i kommunen? No kan vår nytilsette Kari svare deg – kor  tid som helst på døgnet.

Sjå vår temaside alesund.kommune.no/korona - der finn du siste informasjon om koronaviruset, tiltak vi gjer i kommunen og kva dette betyr for deg.

Har du luftvegsplager? No skal fastlegen eller til legevakta vise deg til kommunen sin luftvegsklinikk. Den holder til ved Ålesund lokalmedisinske senter på Åse.

Ålesund kommune har testa ei ny og banebrytande plattform for kontakt med både innbyggarar og organisasjonar. I går deltok i overkant av 20 personar på det første opne nettmøte i Ålesund kommune.

Ei rekke tenester er berørt av overgangen til nye kommunar

Fram mot nyttår skal dei fem kommunane sine informasjonskanalar bli slått saman. Dette gjeld både heimesider og sosiale mediekanalar. Her får du oversikta.