Bli kjent med Grunnskoleteamet og PPT

Har du et barn med bekymringsfullt skolefravær som  går i 1.-10. trinn?

Tverrfaglig ressursgruppe i Ålesund kommune inviterer foreldre til barn og unge med bekymringsfullt skolefravær til foreldrekvelder med aktuelt innhold

Dato
30. mai 2023
Tid
18:00 - 20:00
Stad
Spjelkavik ungdomsskole – Amfiet

Hovedformålet er å belyse bekymringsfullt skolefravær fra et forebyggende perspektiv, belyse utfordringer bekymringsfullt skolefravær kan innebære og dele erfaringer om man ønsker det. Hvordan dere foresatte kan møte bekymringsfullt skolefravær på og hvilke tjenester dere kan kontakte vil også bli tematisert.

Dette er fyste av tre samlinger. Denne kvelden blir vi betre kjent med Grunnskoleteamet og PPT.

Dei to neste samlingane er:

Tirsdag 06.06.23 kl 18.00-20.00 o Bli kjent med Skolehelsetjenesten og Barnevern •

Tirsdag 13.06.23 kl 18.00-20.00 o Bli kjent med Familiestøtte o Oppsummering, evaluering og veien videre

Påmelding: Send en SMS til 468 78 206 om du kan tenke deg å komme eller har spørsmål.

Tverrfaglig ressursgruppe er en gruppe som trer inn når skolen og foresatte opplever at tiltakene i arbeidet ikke fører frem og en har behov for å trekke inn flere fagområder i en samlet innsats. I Ålesund kommune består denne gruppen av Team oppvekst, Grunnskoleteamet, PPT, Familiestøtte, Barneverntjenesten og Skolehelsetjenesten. Hovedformålet er å belyse bekymringsfullt skolefravær fra et forebyggende perspektiv, belyse utfordringer bekymringsfullt skolefravær kan innebære og dele erfaringer om man ønsker det. Hvordan dere foresatte kan møte bekymringsfullt skolefravær på og hvilke tjenester dere kan kontakte vil også bli tematisert.