Koronaviruset

På vår temaside om koronavirus  finn du siste informasjon om koronaviruset, tiltak vi gjer i kommunen og kva dette betyr for deg. Information about corona in other languages.

Siste nytt

  • 02.06.2020 Kommunane skal digitalisere Møre og Romsdal
    - Vi har mykje å hente på å samarbeide, seier stabssjef for teknologi og innovasjon i Ålesund kommune, Helge Veum. Kommunane i Møre og Romsdal går no saman i ei felles digitaliseringssatsing for å betre tenestetilbodet. Deling av gode løysingar og samarbeid om kompetanseutvikling og tenesteinnovasjon, er nokre av hovudelementa i det nye prosjektet.
  • 02.06.2020 Markerer "Kva er viktig for deg?-dagen" med webinar
    Kvifor har vi dette fokuset å «Kva er viktig for deg? – dagen»? Kvifor har vi ein eigen dag med dette temaet? Det er fordi at temaet er viktig for alle, sjølv om ein vanlegvis ikkje går rundt og tenker på kva som er viktig for den einskilde sånn til kvardags. Vi inviterer til webinar 9. juni
  • 02.06.2020 Alt du treng å vite om fakturaen for gebyr og skatt frå kommunen
    Frå tirsdag 2. juni og nokre dagar framover, vil alle bustader og næringsbygg i Ålesund få rekning for kommunale gebyr og skattar. Her får du ei forklaring på alle punkta som står på rekninga du får.

I fokus

Til toppen