Barnehagesøknad

Her kan det søkes om plass i alle barnehager i Ålesund. Se ofte stilte spørsmål om barnehager før du fyller ut skjemaet.

Søknadsfristen til hovedopptak er 1. mars.

Søk barnehage her.

• Du skal IKKE LOGGE INN for å søke plass eller søke om overflytting, men søknaden må inneholde e-post, mobilnummer og fødselsnummer eller D-nummer.
  • Ved søknad om overflytting, må ny søknad registreres.
  • Tar du imot ny plass, vil eksisterende tilbud bli slettet.
  • Søkere til barnehageplass for inneværende barnehageår som ikke får plass nå, vil automatisk bli med videre til opptak for neste barnehageår
  • Når du har sendt søknaden, vil du innen kort tid motta e-post.

Om søknaden

Det kan registreres inntil fire ønsker per barn.

Vedlegg?

For å kunne behandle søknaden riktig, må eventuelle vedlegg/dokumentasjon være innsendt innen 1. mars. Vedlegg kan sendes elektronisk ved å logge inn på ID-porten her, eller i posten til Ålesund kommune, Postboks 1521, 6025 ÅLESUND. Merk konvolutten "Vedlegg til barnehagesøknad"

Opptaket

Svar på søknad i forbindelse med hovedopptak sendes ut medio mars.

Dersom du trenger hjelp eller har spørsmål vedrørende søknadsskjemaet, ta kontakt med Servicetorget på telefon 70 16 20 00 eller e-post:

Se også