Arbeidsutvalget i kommunereformen

Ordførerne i kommunene som skal danne nye Ålesund kommune, møtes i et arbeidsutvalg. Her diskuteres arbeidet fremover. Les referatene fra møtene hittil.

Arbeidsutvalget består av ordførerne i Sandøy, Skodje. Ørskog og Ålesund. Ut fra intensjonsavtalen som ble vedtatt i juni 2016, setter utvalget, sammen med styringsgruppa, kursen for arbeidet med kommunereformen.

Styringsgruppa består av fem politikere fra hver av kommunene, i tillegg til alle rådmennene. Tillitsvalgte fra alle kommunene er med på møtene som observatører, og fagsjefer blir kalt inn etter behov.

Arbeidsutvalget har på sine møter blant annet arbeida med å ansette prosjekoordinator for reformen og med et prosjekt for å utvikle lokaldemokrati og medvirkning.

Referatene