Prosjektkoordinator for nye Ålesund kommune

Anne Berit Støyva Emblem har fått tilbod om å bli prosjektkoordinator for nye Ålesund kommune.

Det er arbeidsutvalet for dei fire kommunane som per i dag utgjer den nye kommunen, som har tilbudt Støyva Emblem stillinga. Arbeidsutvalet består av ordførarane frå Sandøy, Skodje, Ørskog og Ålesund.

-    Anne Berit Støyva Emblem (43) utmerka seg i søkarbunken som ein særs godt egna kandidat, seier Dag Olav Tennfjord, ordførar i Skodje.

-    Med lang og variert erfaring med prosessleiing i offentleg sektor og ansvar for ei rekke omstillings- og endringsprosjekt har ho svært god bakgrunn for stillinga. Tilbakemeldingar frå tidlegare arbeidsgivarar bekreftar gode leveransar og høg fagleg kvalitet.

Anne Berit Støyva Emblem har hovudfag i administrasjonsvitskap frå Universitetet i Bergen, vekta ligg på kommunal og regional organisering. Vidare har ho åtte års erfaring frå Kystverket sin HR-stab der omorganisering har vore dei viktigaste oppgåvene. Tilsvarande oppgåver har ho hatt i Politidirektoratets prosjektstab, der ho arbeidde i sju år. Ho er oppvaksen i Stryn og flytta frå Oslo til Ålesund saman med familien i 2009.

Stillinga hadde søknadsfrist 6. desember og det kom inn 14 søknader.  To personar vart innkalla til intervju.

Støyva Emblem kan gå inn i stillinga som prosjektkoordinator i januar etter å ha fått permisjon frå sin noverande jobb i Kystverket.

Les meir om stillinga her:

Vil du vere med å forme nye Ålesund?