Friluftsområder i Ålesundregionen tilgjengelig for funksjonshemma

Friluftsområder som er tilgjengelige til rekreasjon og friluftsopplevinger for funksjonshemma.

Informasjonen er samlet av Friluftsrådet for Ålesund og Omland i samarbeid med medlemskommunene.

Kartinformasjon om friluftsområda finnes også i turkarta ”Ørskogfjellet” og ”Ålesund” samt det nye turkartet for Norddal som snart er ferdig.

Turkarta kjøpes hos bokhandlere o.a. som selger kart.

For alle områda som her er det tatt utgangspunkt i tilgjengelighet for rullestolbrukere. For alle områdene gjelder det at det er nødvendig med hjelper og/eller motorisert rullestol. Mye regn etc. kan gjøre at tilgjengeligheten blir endret.

Oversikta viser tilgjengelige områder i kommunene Ålesund, Giske, Haram, Skodje, Sula, Ørskog, Stordal, Norddal og Vestnes m.fl.
Skrivet ble laget til seminaret ”idrett for funksjonshemma” 6. november 2008 i Ålesund.

Last ned skrivet her: Friluftsområder i Ålesundregionen tilgjengelig for funksjonshemma