Hoppid-kontor

Hoppid er Møre og Romsdal fylkeskommune og kommunene sitt tilbud til gründere. I samarbeidet inngår også Innovasjon Norge og Fylkesmannen i Møre og Romsdal. Målet er å skape nye og levedyktige bedrifter.

Gjennom hoppid-kontorene ute i kommunene kan gründere få råd og veiledning i spørsmål knyttet til etablering av egen bedrift.

Ved å ta kontakt med hoppid-kontorene får du snakke med rådgivere som kan hjelpe deg i gang med etablering av egen bedrift i tillegg til råd om finansieringsmuligheter.

Hoppid.no har utviklet flere kurspakker som er tilpasset ulike faser og behov i en bedriftsetablering. Oversikt over kurstilbudene kan du finne på aktivitetskalenderen. De fleste kursene er gratis.

Ring gratis: 800 31 444

Hoppid-kontoret for kommunene Ålesund, Sula og Skodje finner du hos Ålesund Kunnskapspark i Borgundvegen 340.

Se også

Hoppid.no | Hoppid-kontor på Ålesund Kunnskapspark