Her må du nå trekke parkeringslapp

parkering moaFor å bedre parkeringssituasjonen til blant annet Moa svømmehall, Frisk senteret AS og Ålesund kino har Ålesund parkering AS nå innført parkeringsautomat. Her kan du stå gratis i 3 timer.

Ålesund parkering AS har nå innført parkeringsautomat ved parkeringsplassen utenfor Moa svømmehall. Torsdag var byvertene på plass for å informere og minne folk på å trekke parkeringslapp før de satte fra seg bilen.

I opptil tre timer kan man parkere der gratis, men står du lenger blir det fort en dyr affære. Da må du nemlig punge ut 300 kroner i bot.

byvertene moa

Grunnen til at parkeringsautomat er innført er at det lenge har vært en ulempe at de som bruker senteret må lete etter annen parkering fordi plassene er fylt opp av blant annet pendlere.

– Dette er rett og slett forebygging, da de som jobber her ser at folk med dårligere helse og som trenger parkeringene må gå lengre distanser, sier byvert Håkon Jerstad.

trekk lapp