Stortrives på Blindheim omsorgssenter

Elin Katrin VegsundI 10 år har Elin Katrin Vegsund jobbet på Blindheim omsorgssenter. Nå har hun tatt over sjefsstolen.

Elin Katrin Vegsund er sykepleier. Etter flere år på østlandet, hvor hun jobbet på Radiumhospitalet og Ullevål sykehus, satte hun kursen tilbake til Ålesund. Hun begynte først på sykehuset og i 2008 ble hun ansatt som avdelingssykepleier på omsorgssenteret på Blindheim. I fjor høst ble hun konstituert som virksomhetsleder og nå har hun fått sjefsjobben fast.

Godt fagmiljø

- Det er først om fremst folka som jobber her som gjør at jeg trives så godt, forteller hun. - Her er en så god holdning med at alle har fokus på pasientene.

Og så er det faglig interessant å jobbe på dette omsorgsssenteret.
- Vi er en veldig god sammensetning av ulike faggruper som jobber godt i lag, sier Elin Katrin Vegsund.

Omsorgssenteret har en langtidsavdeling og en lindrende avdeling samt et bokollektiv.

Fine lokaler og beliggenhet

Blindheim omsorgssenter ligger i landlige omgivelser i indre bydel, med utsikt over fjord og fjell.

- Det er jo helt nydelige omgivelser her, sier Vegsund.

Lokalene er lyse og moderne, selv om det nå har gått 14 år siden bygget var nytt.

- Bygget holder seg fint. Her har vi enerom og fine fasiliteter for både de som bor her og for oss som jobber her, sier hun fornøyd. - Her er det kjekt å jobbe!

Vil du jobbe med Elin og oss?

Ålesund kommune er en stor arbeidsgiver med over 3.400 dyktige og engasjerte medarbeidere som utfører viktige
samfunnsoppdrag.

I det daglige arbeidet vektlegger vi verdiene respekt, redelighet, initiativ, humor og arbeidsglede. Ønsker du en meningsfylt jobb med varierte og utfordrende oppgaver, håper vi at Ålesund kommune og Blindheim omsorgssenter er et spennende alternativ.

Se hvilke ledige stillinger vi har ute nå.