Åpen kveld på Musikkfabrikken

musikkfabrikkenKjenner du en sangfugl, en framtidig rappestjerne eller et kult band? Musikkfabrikken åpner dørene mandag 11. juni og vi anbefaler deg og dine turen innom.

Musikkfabrikken holder til i kjelleren i Kolvikbakken ungdomsskole. På folkemunne kaldt Kolla.

Der er det lydstudio og samlingsplass for ungdom mellom 13 og 20 som allerede spiller et instrument eller bare digger musikk.

En av bandene som har aktivt brukt Musikkfabrikken er Hella Rebelliön med Markus Olausen i spissen.

- Kolla er ikke bare et kick-ass studio med bra instrument og god akustikk, de har også gode lydteknikere. Hit kan dere komme som en liten gjeng som spiller musikk sammen og gå ut dørene som et skikkelig band, sier han i promovideoen til Musikkfabrikken.

Kjenner du noen som kunne tenkt seg en tur innom?

Ta en tur til Musikkfabrikken i dag, mandag 11. juni, klokka 18.00. I tillegg blir det pizza!

Gå inn hovedinngangen på Kolkvikbakken ungdomsskole, og ta første til høyre for å finne lydstudioet. Spørsmål? Kontakt kulturkonsulenten vår Mathias Tvedten på tlf. 468 83 583.