Trommetalent fra Ålesund

Arve Løvik Haslebakk. Foto: Jon Forberg,  Ålesund kameraklubbTrommisen Arve Løvik Haslebakk er blant de som får dra videre til den nasjonale UKM-festivalen.

Sist helg var nærmere 400 kreative og talentfulle ungdommer fra hele fylket samlet til UKM-fylkesfestival. På 3 dager ble det vist 6 forestillinger, 95 sceneinnslag, 48 kunstverk og 10 verksteder.

Dette er en av de 3 største UKM-fylkesfestivalene i landet, i år ble den arrangert i fylkets minste kommune, Stordal.

UKM-festival i Trondheim

Nå er det klart hvilke av deltakerne som får dra videre til den nasjonale UKM-festivalen (tidligere landsmønstring), som skal holdes i Trondheim 25.-26.juni. Blant dem finner vi én deltaker fra Ålesund, trommisen Arve Løvik Haslebakk.

- Han er et vanvittig talent, sier kulturkonsulent Lin-Mari Norberg Jacobsen. Hun har vært ansvarlig for å arrangere UKM-Ålesund. - Han slutter ikke å imponere! I tillegg er han en veldig fin fyr og en flott ambassadør for Ålesund, sier hun og håper han får en inspirerende opplevelse i Trondheim

Se oversikten over alle deltakerne fra UKM Møre og Romsdal.

Foto: Jon Forberg, Ålesund kameraklubb