Vil du oppleve en Drømmesommer?

Drømmesommer  illustrasjonsbilde

Drømmer du om morsomme, utfordrende og lærerike opplevelser i sommer? Bli med på Drømmesommer, en sommerleir for barn og unge på 6 - 16 år. Få plasser igjen!

Kunne du tenkt deg å oppleve dyr, arrangere fest, delta på noe heilt rått, eller holde på med kunst? Barn og unge mellom 6 og 16 år kan bli med på en Drømmesommer med morsomme og lærerike opplevelser.

Gjennom hele sommeren tilbys flere ulike leiropplegg med svært varierende innhold, men med kunst, kultur og natur som utgangspunkt. De fleste aktivitetene kan tilpasses ulike behov.

Tilbudet er i regi av kulturvirksomheten vår, som har over 20 års erfaring med å arrangere ferietilbud for barn og unge. Lederne som deltar er høyt kvalifiserte innen friluftsliv, kunst, kultur og sosialt arbeid, og er levende opptatt av å gi alle barn en trygg og uforglemmelig opplevelse.

Drømmesommer 2018

Hele åtte leirer kan du velge blant på årets Drømmesommer:

pdfLast ned brosjyren for Drømmesommer 2018

Bli med

Søk om å delta på Drømmesommer!

Søknadsfristen var 15. mai, men der er igjen ca 15 plasser. Så vær rask og meld deg på!