Den store påskeeggjakta

Opplev Ålesund internett5I 2016 kjørte Ålesund kommune i gang emneknaggen #OpplevÅlesund, og i den forbindelse ble den første påskeeggjakta arrangert. Vi er i gang igjen - er du med?

Hvis du ser hvor påskekyllingen har gjemt seg i år finner innbyggerne i Ålesund kommune kanskje mer enn noe å bite på i eggene.

- I Ålesund har vi en rekke aktiviteter, severdigheter og turmuligheter å oppleve, derfor ønsker vi i år å oppfordre alle til å komme seg ut å oppleve Ålesund, forteller kommunikasjonsrådgiver Ingvild Liadal.

- Og jakta er for alle mann!

Eget arrangement

Vi ønsker at flest mulig skal bli gjort oppmerksomme på jakten i år og har derfor laget et eget facebookarrangement.

- Tirsdag 27. mars klokka 12:00 starter jakten og pågår til det første egget er funnet. Vi legger ut ett egg per dag og ønsker at flest mulig følger arrangementet vårt eller vår Instagramprofil @aalesundkommune for få oppdateringene de trenger for å finne eggene.

- Samtidig ønsker vi at finneren legger igjen en selfie med egget enten på Instagram med #OpplevÅlesund. For vi vil gjerne dele bildet!

Påskeeggjakten avsluttes når siste egg er funnet mandag 2. april!

Samarbeidspartnere

Siden vi har hintet med noen ekstra gode overraskelser i eggene i år, kan vi hinte videre med at vi har fått noen flotte samarbeidspartnere med på laget.

Ålesund Sentrumsforening, Destinasjon Ålesund Sunnmøre, Momentium, Båtfestivalen, Kulturhusa i Ålesund, Moa Svømmehall, NFkino Ålesund, Sparebanken Møre Arena og Buldrehallen er alle med i årets påskeeggjakt!