Røyken ikke giftig

VarslingsomraadeRøyken fra brannen i næringsbygget i Blindheimsbreivika ikke er giftig. Det er derfor trygt å ha åpne vinduer og barna på skoler og barnehager kan være ute.

Politiet melder nå at røyken fra brannen i næringsbygget ikke er giftig. Ny SMS er gått ut til de som er i området fra Spjelkavika til Blindheimsbreivika:

Meldinga fra politet er som følger:

"Røyken fra Triangelgården representerer ingen fare lenger. Brannvesenet er inne i bygget og slukker".

Det betyr at vinduer i området kan åpnes om det er ønskelig. Ventilasjon som har vært avslått kan slås på igjen, og barn på skoler og barnehager kan være ute.

Tidligere

Tidligere i dag gikk denne meldinga ut:

"Det er brann i Triangelgården. Lukk alle vinduer og slå av ventilasjon. Barn i barnehager/skoler må holdes inne."

Faren for giftige gasser fra røyk er nå altså over.