Starter arbeidet med Steinvågsbroa

Steinvågsbroa

Vegvesenet starter arbeidet med Steivågsbroa i kveld mandag 26. februar. Det skal freses vekk noe asfalt og trafikken blir derfor regulert.

Statens vegvesen melder at fresinga og arbeidet starter klokka 19.00 og vil vare i 5 til 6 timer.

Arbeidet vil føre til støy, samt at trafikken over broa blir regulert og du som kjørende må belage deg på noen minutters ventetid.

- Vi jobber for at det skal føre til minst mulig hindringer for trafikken. Det vil bli noe trafikkdirigering, siden vi skal bruke lift og denne må stå oppe på brua. Men hindringene vil kun bli periodevis og lagt til tidspunkt hvor det er mindre trafikk, sier byggeleder Carola Dybvik i Statens vegvesen i pressemeldinga.

Utbedringsarbeidet vil for fullt ære i gang om noen uker og vil vare frem til påske. Da er det gengestag som skal forsterkes.