Vi trenger en mannlig støttekontakt!

En ung mann i 20-års alderen søker etter en mannlig støttekontakt. Du vil da bistå med sosialt samvær og ulike aktiviteter slik at personen opplever en meningsfull fritid, for eksempel klatring, snowboard og trening.. Er du den vi søker etter?

En støttekontakt bistår en annen person gjennom sosialt samvær og ulike aktiviteter personen til å oppleve en meningsfull fritid. Dette er en mann som har mange interesser, hvor vi kan nevne klatring, snowboard og trening.  Du vil få et oppdrag med mening!

Virksomhet aktivisering og velferdstjenester har oppdrag for personer fra 18 år og oppover. Vi har stadig behov for støttekontakter av begge kjønn, i alle aldre og med ulike interesser.

Er du interessert, ta kontakt med Aktivisering og velferdstjenester:

Konsulenter for personer med nedsatt funksjonsevne:

Isabel Fylling Knutsen, , telefon: 70 16 30 52
Elizabeth Lindseth, , telefon: 70 16 30 53