Vil du bygge ny barnehage på Ellingsøy?

Barnehage web
Det skal bygges ny barnehage i privat regi på Ellingsøya, lokalisert til Stokke skolekrets med 108 plasser i aldersgruppen barn over 3 år. Vil du bygge den nye barnehagen?

Barnehagen skal stå ferdig senest 01.08.2019. Fordeling av plasser til barn under 3 år gjøres etter behov.

Vi stiller følgende krav:

• Barnehagen skal ha universell utforming og prioritere barn fra Ålesund kommune.
  • Barnehagen skal ha en kapasitet på 108 barn over tre år.
  • Norm for leike- og oppholdsareal inne:
    1.    Barn over 3 år: 4m2
    2.    Barn under 3 år: 5,3 m2
           Totalt 432m2
    3.    Uteareal: 432m2 x 6 = 2 592 m2
  • Barnehagen skal i tillegg ha grovgarderobe, toalett og stellerom til barna . Personaladveling med arbeidsplasser etter gjeldende norm, garderobe, toalett, kontor, møterom… Utvendig parkeringsplass, tilkjørsel ol kommer i tillegg.
  • Ved søknad skal barnehagens vedtekter ligge ved. Vedtektene skal inneholde:
  • Eierform – hvem som står som eier.
  • Formål.
  • Norm for leike- og oppholdsareal.
  • Opptakskrets og opptakskriterier, vilkår for oppsigelse av plass
  • Åpningstid, opplysning om antall måneder det betales for og hvilke moderasjonsordninger som finnes.
  • Antall medlemmer i barnehagens samarbeidsutvalg
  • Kontraktsvilkår om evt. depositum, medlemsskap, forskuddsbetaling og/eller forventet dugnadsinnsats

Se vedlegg: docKrav til eier ved godkjenning av barnehage.

Søknadsfrist og spørsmål:

Frist for levering av søknad om bygging av ny barnehage på Ellingsøy er 1. mars 2018. Søknader vil vurderes av team oppvekst. Ved flere søknader vil det ved valg av barnehageeier/barnehagedriver legges vekt på innvendig planløsning, uteområde, beliggenhet og barnehagens vedtekter. Søknaden kan sendes per e-post, bruk adressen nedenfor.

Ved spørsmål kontakt rådgiver Astrid Ous Larsen, Ålesund kommune, 70162818 / 41442559 eller send en e-post.