Språkkafé for innvandrere

mariam mahpareh språkkafe biblioteket Ålesundsdialekta har sin egen evne til å vekke interesse og undring, forteller Mariam og Mahpareh. Fredag 12. januar er det Språkkafé igjen på Hovedbiblioteket i sentrum.

Bli gjerne bedre kjent med bibliotekets egen hjemmeside eller deres side på Facebook.

Annenhver fredag klokken 10.00 inviterer biblioteket til Språkkafé, da er det samtaler om ulike tema med kaffi og kjeks til.

Kafeen er godt besøkt og forrige Språkkafé var det hele 60 tilstede forteller en fornøyd biblioteksjef, Mette Aaram Rngstad. Førstkommende fredag 12. januar er det årets første Språkkafé for innvandrere igjen.

Hovedbiblioteket

Torsdag 18. januar klokka 13.00 begynner arrangementsrekka "Bibliotekarenes beste". Der skal bibliotekarene fortelle om bøkene som har gjort størst inntrykk på dem. Denne torsdagen er det Ingrid du skal få bli kjent med, og hun skal lede fra Alf Prøysens forfatterskap for voksne.

Spjelkavik filial

Det blir dokketeater lørdag 13. januar klokka 12.00. Aldona Ulstein skal fortrylle, etterfulgt av formingsaktiviteter.

Høytlesining på filialen begynner igjen på fredag 19. januar klokka 13.00, og denne gangen er det noveller som står på programmet.

Alle arrangement på biblioteket er gratis og åpent for alle!